SALE -15%

on a faux leather trench coat

"Як у блогера": українські блогери обирають MBocharova

15 Серпня 2019

Наш бренд завжди радий співпрацювати із цікавими блогерами. Ми активно розвиваємося, і тому хочемо, щоб наші клієнти отримували все найкраще та перевірене. Ми хочемо познайомити Вас із тими, хто довірив свій вибір нам, і не пошкодував про це.

1. sofia_stuzhuk
Це дуже гарна дівчина із Києва. Софія веде свій блог дуже давно, в ньому вона розповідає про материнство, сім'ю, особисте зростання. Незважаючи на те, що у неї 2 дітей, дівчина виглядає чудово, а її фігурі можуть позаздрити багато хто. А незабаром у Софії буде додаток, і вона стане багатодітною мамою, з чим ми її вітаємо!

Для свого образу Софія обрала нашу утеплену джинсову куртку із зеленою підкладкою з хутра, а доповнила її базовою білою футболкою, джинсами та білими кросівками. Наряд вийшов зручним та повсякденним. Таку джинсування можна носити практично під будь-який низ та взуття, головне – Ваш настрій.

2. @anna_alkhim
Нетипова дівчина з нетиповим блогом із міста Дніпро. У Ані немає поняття про «правильний» блог. Дівчина показує себе та своє справжнє життя без прикрас. І це не завадило стати однією з найкращих блогерів в Україні. Зараз у Ганни чудова сім'я та свій салон краси, і це робить її блог ще цікавішим. Дівчина з яскравою зовнішністю, і таким самим яскравим блогом.

На Ганні джинсова куртка чорного кольору, виготовлена на замовлення. Наші художники вручну створювали цей унікальний принт, якому позаздрить будь-яка, адже там зображена сама Мерлін Монро. Ця джинсівка відмінно підійде до будь-якого взуття та стане яскравим акцентом у будь-якому образі..

3. @alina_frendiy
Її блог легко можна сплутати із fashion-сторінкою зарубіжного гуру. Ця дівчина з Тернополя вже стала дизайнером одного з відомих брендів та створила свою власну студію одягу. Молода та успішна Аліна зараз живе та працює у Києві. Її сторінка - чисте естетичне задоволення для тих, хто цікавиться модною індустрією, але при цьому вона надзвичайно відкрита та жива особистість.

На Аліні наше унікальне пальто у клітку. Тільки подивіться, як дівчина його обіграла: джинси світлого відтінку, біла блуза та червоний пояс, який додав акценту в образ. А білі кросівки зробили look універсальним та повсякденним..

4. @lia_obri
Юлія – дівчина із Хмельницького, яка вразила інста-світ своїми змінами. Дівчина-мотиватор, яка змогла скинути зайву вагу, та набути ідеальної фігури. Наразі Юлія пропагує здоровий спосіб життя: ділиться ПП-рецептами, показує свої тренування. А зовсім недавно вона презентувала проект «Fat killers», який уже допоміг і допомагає сотням дівчат скинути зайву вагу. Юлія – справжній приклад того, як можна змінити своє життя на 360 градусів, та допомогти змінити його іншим.

Ця дівчина має дуже незвичайний смак, і щоразу справляє фурор своїми аутфітами. Цього разу Юля обрала теплу сукню-туніку і зафіксувала її за допомогою чорного пояса. Доповнила образ дівчина масивними кросівками, колготками у горошок та сумкою. А яскравим акцентом стало наше оливкове пальто, яке наголосило на незвичності цієї цибулі.

5. @mila_baraeva
Міла – не лише блогер, а ще й засновник бренду @eighteenplus_decor та шоу-руму у Львові – One: one showroom and coffee. Ця дивовижна дівчина встигає поєднує материнство та кар'єру, і їй це чудово вдається. Ні на кого не схожа, Міла веде блог про те, як бути мамою, ділитися особистими одкровеннями та порадами, надихає дотримуватися гармонії в цьому житті. Її блог – чудова мотивація для всіх дівчат, які хочуть бути успішними у будь-якій сфері.

На Милі наша тепла сукня в лаконічному сірому кольорі. Хоч сукня та вільного крою, вона підійде не тільки як щоденне вбрання, варто додати підбори і образ перетвориться на вечірній. А виріз на спині додає загадковості та кокетливості. А головне, така сукня підійде на будь-яку фігуру.

ОСТАННІ СТАТТІ

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!
14 Березня 2023

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!

Є плани на вихідні? Правильна відповідь — так, бо ми чекатимемо тебе на заході від “Всі. Свої” у столиці на Десятинній, 12!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!
3 Березня 2023

Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!

Любите дарувати красу, вишуканість та елегантність? З подарунковим сертифікатом від MBocharova ваш подарунок завжди буде вчасним, приємним та бажаним!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!
19 Січня 2023

Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!

Виставка KYIV FASHION, що пройде з 1 по 3 лютого, стане гарним місцем зустрічі з улюбленим брендом MBocharova!

ДЕТАЛЬНІШЕ
5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити
4 Листопада 2022

5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити

Сьогодні пропоную надихнутися образами стильних дівчат з Instagram та нарешті вилізти з улюбленого худі та спробувати щось нове, сміливе, оригінальне. А ми з MBocharova в цьому допоможемо.

ДЕТАЛЬНІШЕ
(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті
27 Жовтня 2022

(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті

Ми з командою вирішили зробити цей Halloween не страшним, а приємним на знижки!

ДЕТАЛЬНІШЕ