SALE -15%

on a faux leather trench coat

Мільйон поєднань із звичайною базовою футболкою

22 Листопада 2018

Проста біла футболка - універсальна річ у гардеробі, а варіації відтінків дозволяють сміливо експериментувати з образом.

Спочатку біла футболка використовувалася як білизна, і носилася під сорочкою, лише наприкінці 70-х, футболка стала самостійним предметом гардеробу і почала свою історію.

В основному для виготовлення футболок застосовують трикотажний матеріал: бавовна, віскоза, еластан, поліестер. Згодом з'явилися футболки не лише з круглим, а й V-подібним вирізом. Отже, як носити цю просту річ?

1. Швидкий повсякденний образ. До футболки можна додати будь-які штани або джинси, зручне взуття та сумку. Але якщо хочеться щось яскраве, можна доповнити образ аксесуарами. А якщо додати яскраву помаду і зробити легке укладання, можна сміливо вирушати на побачення. З кросівками такий образ вийти милим і зручним, але варто надіти човники, і можна вирушати на побачення.

2. Біла футболка + складний принт. Такі базові речі як однотонна футболка стануть відмінним «фоном» для будь-якого принта: тварина, геометрична, в смужку, в клітинку – з білою футболкою можна поєднати будь-що. Головне, не перевантажити образ аксесуарами чи взуттям.

3. Офісні будні. Щоб офісний костюм не виглядав дуже суворо і по-діловому, можна одягнути білу футболку, і образ відразу стане спокійнішим і повсякденним. А для повного комфорту можна додати кросівки чи будь-яке зручне взуття. Особливо доречно біла футболка виглядатиме з яскравими костюмами, і буде вигідно відтіняти будь-який колір.

4. Біла футболка та сарафан
Якщо хочеться чогось цікавого, можна спробувати одягти на футболку сарафан. Таке поєднання вже давно стало трендом і виглядає дуже цікаво. При чому сарафан може бути з будь-яким принтом і будь-якого кольору: якщо буде чорний – футболка гратиме на контрастах, а білий сарафан з такою ж футболкою створить ніжний та романтичний образ.

ОСТАННІ СТАТТІ

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!
14 Березня 2023

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!

Є плани на вихідні? Правильна відповідь — так, бо ми чекатимемо тебе на заході від “Всі. Свої” у столиці на Десятинній, 12!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!
3 Березня 2023

Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!

Любите дарувати красу, вишуканість та елегантність? З подарунковим сертифікатом від MBocharova ваш подарунок завжди буде вчасним, приємним та бажаним!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!
19 Січня 2023

Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!

Виставка KYIV FASHION, що пройде з 1 по 3 лютого, стане гарним місцем зустрічі з улюбленим брендом MBocharova!

ДЕТАЛЬНІШЕ
5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити
4 Листопада 2022

5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити

Сьогодні пропоную надихнутися образами стильних дівчат з Instagram та нарешті вилізти з улюбленого худі та спробувати щось нове, сміливе, оригінальне. А ми з MBocharova в цьому допоможемо.

ДЕТАЛЬНІШЕ
(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті
27 Жовтня 2022

(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті

Ми з командою вирішили зробити цей Halloween не страшним, а приємним на знижки!

ДЕТАЛЬНІШЕ