SALE -15%

on a faux leather trench coat

Найтрендовіші принти цього сезону: з чим носити?

20 Серпня 2019

Щосезону підносити нам нові «сюрпризи». Іноді цілком носибельні, а іноді ми навіть не знаємо, як «це» носити. Адже всі ми звичайні люди, які ходять на роботу, живуть насиченим активним життям і нам хочеться, щоб одяг був максимально простим, але при цьому і модним. Для такої нагоди, можна використовувати одяг з принтами: це стильно, і в той же час зручно. Давайте дізнаємося, які принти будуть актуальними цього сезону?

• Кольори.
Такий принт надихнув багатьох дизайнерів створення своїх шедеврів. Цього сезону квітковий орнамент використалиDolce & Gabbana, Louis Vuitton.

Як носити у повсякденному житті?
Ідеально підійдуть сукні, романтичного крою – це додати легкості, до того ж, зручно. Доречною буде блуза з невагомої тканини, або навіть хустка. Все залежить від настрою.

• Анімалістичний принт
Напевно, найдовговічніший та перевірений тренд. Цього сезону дизайнери пропонують широкий вибір: зміїний, тигровий, леопардовий - це топові принти. Деякі дизайнери навіть поєднують принти між собою. Такі луки запропонували нам Burberry, Roberto Cavalli, Philosophy di Lorenzo Serafini.

•Як носити у повсякденному житті?
Якщо ви любите мінімалізм, тоді можна поєднувати анімалістичний принт із однотонною річчю простого крою. Наприклад, спідниця зі зміїним візерунком і білий топ, або навпаки. Але якщо ви любите бути в центрі уваги, то модно придбати сукню з принтом або додати до образу речей зі шкіри. Головне не перестаратися, щоб образ не був перевантажений чи вульгарний.

Б• Горошок
Слід зазначити, що цей принт також залишається актуальним уже не один сезон. Його можна носити як у класичному прояві (чорно-біла гама), так і яскравому. Дизайнери Dolce & Gabbana, Escada пропонують урізноманітнити цей горох всілякими квітами: бежевий, зелений, червоний та інші.

Як носити у повсякденному житті?
Горох - принт не яскравий, і вже давно увійшов у повсякденне життя багатьох дівчат, тому можна носити його як завгодно. Щоб образ був романтичним досить знайти плаття горошок. Якщо хочеться бути зухвалішою, можна носити костюм у горох, штани чи спідницю. Достатньо лише включити фантазію, і можна творити чудеса.

• Смужка
Ну й куди ж без ліній, класика, яка завжди буде актуальною. Oscar de la Renta, Rodarte та інші пропонують нам безліч варіацій. Горизонтальна, вертикальна, велика, дрібна все залежить від вашого настрою.

Як носити у повсякденному житті?
Смужка настільки універсальна, що носити її можна з будь-чим і куди завгодно. Зараз, цей принт не лише на сукнях, а й на спідницях, штанах, а й на костюмах, блузах, поясах. Залежно від тканини можна створити будь-який образ. Хіт показів круїзних колекцій – костюм у смужку з атласу чи щілинки.

ОСТАННІ СТАТТІ

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!
14 Березня 2023

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!

Є плани на вихідні? Правильна відповідь — так, бо ми чекатимемо тебе на заході від “Всі. Свої” у столиці на Десятинній, 12!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!
3 Березня 2023

Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!

Любите дарувати красу, вишуканість та елегантність? З подарунковим сертифікатом від MBocharova ваш подарунок завжди буде вчасним, приємним та бажаним!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!
19 Січня 2023

Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!

Виставка KYIV FASHION, що пройде з 1 по 3 лютого, стане гарним місцем зустрічі з улюбленим брендом MBocharova!

ДЕТАЛЬНІШЕ
5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити
4 Листопада 2022

5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити

Сьогодні пропоную надихнутися образами стильних дівчат з Instagram та нарешті вилізти з улюбленого худі та спробувати щось нове, сміливе, оригінальне. А ми з MBocharova в цьому допоможемо.

ДЕТАЛЬНІШЕ
(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті
27 Жовтня 2022

(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті

Ми з командою вирішили зробити цей Halloween не страшним, а приємним на знижки!

ДЕТАЛЬНІШЕ