SALE -15%

on a faux leather trench coat

Шуби з еко-хутра: MBocharova за підтримку захисту тварин

25 Серпня 2019

Останнім часом шуби з еко-хутра стали дуже популярними. Їх можна зустріти не лише на ринку мас-маркетів, а й на подіумах, у дорогих брендів. Образ з такою шубою можна створити практично будь-який, а то настільки вона комфортна говорять мільйони. То що таке еко-шуба, і в чому її особливість?

Давайте поговоримо про переваги. По-перше, шуба з екохутра бюджетна, порівняно з натуральною. Ціновий сегмент таких шуб досить різноманітний, тому вони по кишені абсолютно кожній дівчині. По-друге, практичність. Погодьтеся, простіше доглядати еко-шубу, ніж натуральне хутро, плюс вона більш носибельна. По-третє, це різноманітність фасонів та кольорів: будь-яка довжина, комір, колір.

Ну, і звичайно, найголовніше, що для створення еко-шуб не використовують тварин, а це дуже важливо. І тому вже не перший сезон ми виготовляємо шуби саме з еко хутра. І хотілося б, щоб наші клієнти також підтримували захист тварин.

Зазвичай деякі дівчата бояться носити такі шуби, тому що думають, що еко-хутро дешевить. Але це зовсім не так, головне - підібрати потрібні відтінки та правильний фасон.
Отже, ось кілька порад від нас, які допоможуть вам виглядати на всі сто в шубах з еко-хутра.

Які відтінки підібрати?

Карамельно-шоколадні відтінки створить найелегантніший образ, він універсальний, тому підійде всім і під будь-який одяг. Можна надіти джинси та кросівки та вирушити на прогулянку, або чоботи на підборах, жіночний костюм – і піти на роботу чи побачення.

Молочний – освіжить будь-яку дівчину, погодьтеся. Важливо, щоб він не був надто білим. До такого кольору теж підходить абсолютно все, білий класика!

Всі відтінки рожевого та ніжно-блакитного – найпопулярніші кольори, які мають попит не один сезон. Тільки подивіться які милі шуби!

Благородні темні кольори: бордовий, темно-смарагдовий, і глибокий синій - завжди чудово виглядають у міській атмосфері в холодну пору року, вигідно виділяючи вас на загальному тлі. До речі, з еко-шубою такого кольору можна сміливо піти на бізнес-зустріч.

І, звичайно, варто поговорити про фасони. Актуальними будуть шуби оверсайз, шуби-халати та укорочені варіанти.

Сподіваємося, ми переконали Вас, що еко-шуба – це не лише крок на підтримку тварин, а й вигідне вкладення у свій гардероб. Вона прослужить вам не один сезон, і ми впевнені, що це найкрасивіший захист від холоду.

ОСТАННІ СТАТТІ

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!
14 Березня 2023

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!

Є плани на вихідні? Правильна відповідь — так, бо ми чекатимемо тебе на заході від “Всі. Свої” у столиці на Десятинній, 12!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!
3 Березня 2023

Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!

Любите дарувати красу, вишуканість та елегантність? З подарунковим сертифікатом від MBocharova ваш подарунок завжди буде вчасним, приємним та бажаним!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!
19 Січня 2023

Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!

Виставка KYIV FASHION, що пройде з 1 по 3 лютого, стане гарним місцем зустрічі з улюбленим брендом MBocharova!

ДЕТАЛЬНІШЕ
5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити
4 Листопада 2022

5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити

Сьогодні пропоную надихнутися образами стильних дівчат з Instagram та нарешті вилізти з улюбленого худі та спробувати щось нове, сміливе, оригінальне. А ми з MBocharova в цьому допоможемо.

ДЕТАЛЬНІШЕ
(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті
27 Жовтня 2022

(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті

Ми з командою вирішили зробити цей Halloween не страшним, а приємним на знижки!

ДЕТАЛЬНІШЕ