SALE -15%

on a faux leather trench coat

Кольоровий однотонний костюм - головний тренд сезону

15 Серпня 2019

Якими тільки були тренди попередніх сезонів: оригінальні, дивні, носибельні, “з минулого”. Різноманітність тенденцій завжди вражає, адже можна знайти річ на будь-який смак. Сьогодні брючний костюм займає лідируючу позицію серед усіх аутфітів Pre-Fall 2020.

І це цілком очевидно, адже костюм - незмінна класика, а на протязі моди змінюються лише фасони та актуальні кольори. Напевно, майже кожна дівчина має хоч один елемент брючного костюма: жакет або штани.

Цей елемент гардеробу з'явився у 20-х роках минулого століття та одразу став фаворитом, адже створила звичний для нас фасон сама Коко Шанель. Пізніше вже в 60-х роках відомий модельєр Андре Курреж випустив першу колекцію повсякденних костюмів, яка відразу стала культовою, і увінчалася успіхом.

Сьогодні дизайнери пропонують нам безліч варіацій та фасонів, квітів і тканин, але цього сезону, безумовно, найтрендовішим буде кольоровий однотонний костюм. Отже, давайте подивимося, що нам запропонували дизайнери, і як ми можемо носити це в повсякденному житті.

Основні кольори сезону Осінь-Зима 2019/2020:

Chili Pepper. Перець чилі-пекучий червоний колір.
Відмінно підійде для найсміливіших дівчат. Костюм у такому кольорі створить сексуальний та жіночний образ. Якщо ви любите бути яскравим, то можна носити цей колір навіть у повсякденному житті. Або ж розбавити його іншими речами. Наприклад, червоний жакет та чорні чи білі штани. Або штани в цьому відтінку і нюдовий топ.

Biking Red. Червоний велосипед-більш стриманий червоний відтінок.
Колірна гама дозволяє носити костюм на ділові зустрічі, в офіс, Biking Red дозволяє зробити найшляхетнішим навіть щоденний look.

Fruit Dove. Фруктова голубка-пурпурово-рожевий, майже неоновий відтінок.
Відмінний відтінок, щоб освіжитися та виділятися з натовпу. У самій назві криється посил-бути як голубка, мила і ніжна пташка. Костюм у такому кольорі чудово підійде на свята, корпоративи. Можна носити різні елементи окремо. Вдалий образ-піджак в даному відтінку і біла спідниця або штани дуже романтично.

Dark Cheddar. Темний Чеддер-благородний жовтий відтінок сиру Чеддер з приглушеним світлом.
Ідеальний варіант для офісних буднів. Сам колір не рясніє яскравістю, але страшенно елегантний. Для справжніх леді!

Bluestone. Блакитний камінь-вишуканий сіро-блакитний колір
Ви коли-небудь бачили стародавнє каміння з чудовим блакитним відблиском? Якщо ні, то складно описати словами всю красу і височину цього кольору. Можна довго вдивлятися у шляхетні переливи, але краще один раз приміряти. Повірте, універсальність вас вразить.

Eden. Темно-зелений, майже смарагдовий магічний колір.
Немає нічого дивного, ніж цей відтінок. З ним Ти королева завжди і скрізь. Він вигідно підкреслить карі очі і додасть глибину зелені. До речі, дуже підходить блондинкам та рудоволосим. Краще один раз спробувати, аніж сто разів сумніватися!

Це далеко не всі актуальні кольори, але ми підібрали для вас найяскравіші та неординарніші. Наш бренд завжди йде в одну ногу з трендами, тому вибір костюма можна довірити нам, а вам... А Вам просто насолоджуватися!

ОСТАННІ СТАТТІ

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!
14 Березня 2023

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!

Є плани на вихідні? Правильна відповідь — так, бо ми чекатимемо тебе на заході від “Всі. Свої” у столиці на Десятинній, 12!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!
3 Березня 2023

Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!

Любите дарувати красу, вишуканість та елегантність? З подарунковим сертифікатом від MBocharova ваш подарунок завжди буде вчасним, приємним та бажаним!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!
19 Січня 2023

Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!

Виставка KYIV FASHION, що пройде з 1 по 3 лютого, стане гарним місцем зустрічі з улюбленим брендом MBocharova!

ДЕТАЛЬНІШЕ
5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити
4 Листопада 2022

5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити

Сьогодні пропоную надихнутися образами стильних дівчат з Instagram та нарешті вилізти з улюбленого худі та спробувати щось нове, сміливе, оригінальне. А ми з MBocharova в цьому допоможемо.

ДЕТАЛЬНІШЕ
(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті
27 Жовтня 2022

(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті

Ми з командою вирішили зробити цей Halloween не страшним, а приємним на знижки!

ДЕТАЛЬНІШЕ